یونولیت چیست ؟

ساخت وبلاگ

پلی استایرن انبساطی که به اسم اختصاری EPS معروف است، در بازار فروش با نام های مختلفی مانند یونولیت، پلاستوفوم و استایروفوم شناخته شده است. این ماده در حقیقت یک پلیمر به رنگ سفید است که از فرایند پتروشیمی حاصل می شود. از ویژگی های خاص یونولیت می توان به عایق رطوبت، صدا و همچنین دما اشاره کرد، که به همین دلیل هم بسیار کاربردی بوده و مفید واقع می شود.
انواع یونولیت موجود در بازار و کاربرد هر یک
از انواع مختلف پلی استایرن می توان به یونولیت فشرده اشاره کرد، که وزن بالای آن سبب می شود کاربرد فراوانی در ساختمان داشته و به همین دلیل هم چگالی آن بالا می باشد. امروز با یکی از پرکاربرد ترین نوع ها آشنا می شوید، که در صنعت ساختمان، صنایع غذایی، قالب سازی، صنعت خودرو سازی، مجسه سازی، عایق سازی و… کاربرد فراوانی دارد. یونولیت سقفی یکی دیگر از انواع پلاستوفوم است و به محصولی گفته می شود، که با عنوان قالب بتن در بعضی از سقف های دال یک طرفه کاربرد فراوانی دارد. این نوع که به شکل مکعب و به ابعاد 200، 50 و 25 بهره برداری می شود و لازم است بگویم دانسیته آن 12 می باشد. یونولیت دیواری در بعضی از موارد کاربردی بوده و به صورت دیوار پوش فوم، یونولیت دیواری و همچنین فوم دیواری تزیینی مورد استفاده قرار می گیرد. البته لازم به ذکر است این نوع کاربرد های فراوان دیگری هم دارد که در این مقاله فضای لازم برای بیان تمامی آن ها وجود ندارد. یونولیت تیرچه کرومیت یک نوع دیگر است که برای تیرچه فلزی کاربرد داشته و دارای دو نوع ابعاد خاصی است و می تواند برای هر شرایطی مناسب باشد. این نوع هم دارای کاربرد های بسیاری است.
مشخصات یونولیت سقفی نسوز
همان طور که در سطر های بالا هم به آن اشاره کردیم، یونولیت استاندارد به محصولی گفته می شود که دارای چگالی 12 بوده و مزایای بسیار خوبی در مقایسه با دیگر روش های اجرای سقف دارد. از اساسی ترین این مزایا می توان سرعت عمل کرد، عایق حرارتی بودن، وزن سبک، عایق صوتی بودن و… را نام برد. البته نکته قابل ذکر این است که در مصارف اقتصادی هم بسیار به صرفه بوده و به شما کمک فراوانی در این زمینه می کند. از ویژگی های خاصی که سبب شده است این نوع استایروفوم بسیار محبوب باشد می توان به وجود شیارها در قسمت پایینی آن اشاره کرد، که می تواند گچ را به خود گرفته و دیگر نیاز به رابیتس را از بین ببرد.
مراحل ساخت یونولیت
برای تولید استایروفوم در مرحله اول بایستی مواد لازم یا همان پلی استایرن را در شرایط خاصی پخته و درون دستگاهی خاص و همچنین دیگ بخاری مورد انبساط قرار داد. در مرحله بعدی بایستی مراحل خشک کردن و همچنین فشرده کردن را اجرا کرده و در مرحله ی نهایی هم در صورت تمایل مشتری باید بلوک های استایروفوم را به ورق با ابعاد مشخص تبدیل کنیم. نکته مهم این است که برای ساخت یونولیت ها باید از دستگاه های خاص با شرایط خاص استفاده کنیم و هر یک از این دستگاه ها دارای عملکرد ویژه ای بوده و قسمتی از عملیات مد نظر را به انجام می رسانند. اسم و نام این دستگاه ها تخصصی بوده و در صورتی که شما جزو آن دسته از افرادی هستید که تمایل دارید درباره جزئیات این دستگاه های ذکر شده اطلاعات بیش تری داشته باشید، می توانید از منابع متعددی که درباره آن ها وجود دارد، اطلاعات مفیدی را به دست آورید.
یونولیت را از کجا بخریم
شاید در ابتدا که اطلاعات کافی درباره استایروفوم نداشته اید با خود همچنین سوالی را مطرح کنید که این محصول را از کجا بخریم؟ اما الان که اطلاعاتی نسبی در این زمینه دارید، باید به این شکل سوال کنید، پلاستوفوم را از کجا خریداری کنم؟ برای خرید یونولیت خوب باید به معیار هایی مانند ضخامت، دانسیته، فشردگی، تعداد و.. دقت کنید و از همه این موارد مهم تر به نوع نیاز خود دقت کنید. یونولیت ها دارای کاربرد های فراوانی هستند و انواع مختلفی دارند، برای این که شما خرید مناسبی داشته باشید و مجبور به خرید مجدد نشوید، لازم است در ابتدا مشخص کنید این پلی استایرن را برای چه کاربردی لازم دارید و با توجه به آن ویژگی ها و معیارهای مختلف این محصول را مشخص کرده و بعد اقدام به سفارش و خرید یونولیت کنید.

یونولیت,یونولیت سقفی,یونولیت بسته بندی...
ما را در سایت یونولیت,یونولیت سقفی,یونولیت بسته بندی دنبال می کنید

برچسب : یونولیت, نویسنده : مادفوم madfoamir بازدید : 144 تاريخ : شنبه 11 بهمن 1399 ساعت: 23:58